Jakob Boman from Denmark


Why I'm active on myC4 - I would like to support sustainable growth and help the fight against climate changesLatest public bids by investor

Biography
I'm active on myC4 because I would like to support sustainable growth and help people that are less privileged than me. Our generation faces some of the biggest challenges as we climate issues combined with a huge need for development in third world countries. With myC4 I can choose the projects that I believe will help combat this important issue. I also get the chance to become partner directly with entrepreneurs in Africa to help develop their businesses, to share their risks and also share the potential rewards. What a great opportunity!

I truly hope that this will help develop the world in a better direction. We need it....

P.s. if you want to know more about me, please check my start-up Bookanaut which aims at it easier for people to take the first step towards a healthier lifestyle. We will do it by making great content like this article about danish running blogs

All the best

/Jakob

-----
In Danish

Jeg er aktiv på myC4 fordi jeg tror på microlån og fordi jeg tror at det er den rigtige måde at støtte udviklingslandene. De skal lære at klare sig selv og skabe deres egne forretninger, og det er microlån langt bedre til end traditional udviklingsstøtte. 

Professionelt er jeg involveret i to startups - Bookanaut og Forsikring.io

Om Bookanaut 
Bookanaut er en guide til sundhed og træning, og vi vil gøre det lettere for den helt almindelige dansker at finde massører, fysioterapeuter, personlige trænere etc. Vores mål med sitet er at gøre det nemmere at komme i gang med en sund livsstil. Det vil vi bl.a. gøre gennem gode og grundige guides om relevante emner såsom puls, kondital, ingefær, slankekur, kostplaner og BMI, samt skader såsom hælspore, skinnebensbetaendelse, meniskskader, ondt i lysken, tennisalbue, diskusprolaps og hold i nakken.

En anden stor ting på Bookanaut er at jeg gerne vil gøre det lettere for folk at finde gode sportstilbud, så man kan også finde oversigter over fitness, crossfit, yoga, badminton og klatring.

Om Forsikring.io
Mit andet start-up er Forsikring.io, som jeg har startet sammen med min kæreste Nanna. Vores vision med Forsikring.io er at gøre det lettere for danskerne at forstå deres forsikringer. I dag forklarer forsikringsselskaberne meget lidt om deres produkter på deres hjemmeside. Det gør det svært for forbrugerne at sammenligne forsikringerne samt at læse nok om produkter så de kan stille gode og relevante spørgsmål når de taler med deres forsikringsselskab. Måske tror du ikke, at det betyder særlig meget, men mange danskere har ikke sat sig nok ind i deres forsikringer. De tror at de har styr på det, men når de får en skade, får mange en grim overraskelse. Ideen med Forsikring.io er at lave gode og dybdegående guides om de mest almindelige forsikringsprodukter såsom: bilforsikring, indboforsikring, husforsikring , ulykkesforsikring, rejseforsikring og livsforsikring.

Om Jakob Boman
Digital iværksætter med 10+ års indenfor digital markedsføring og digital udvikling. Jeg er tidligere direktør i konsulenthuset Wemind, som var specialiseret i sociale medier, digital udvikling og digital markedsføring. Jeg er uddannet civilingeniør fra DTU. Jeg skrev mit speciale om vandkræftværker på Island og startede min karriere hos Accenture.